INGREDIENCE:
- 250g nízkotučného tvarohu
- 6 vrchovatých lžic jemně rozemletých ovesných vloček
- 3 lžíce cizrnové mouky (špaldové,...)
- 1 vejce
- 1 lžička prášku do pečiva
- špetka soli
- rajčatový protlak
- oregáno
- 1 rajče
- 1 větší plechovka tuňáka ve vlastní šťávě
- 1 malá plechovka krájených žampionů
- strouhaná mozzarella
- červená cibule
POSTUP:
Z tvarohu, vejce, rozemletých ovesných vloček, mouky, lžičky prášku do pečiva a špetky soli připravíme těsto, které rozetřeme do tvaru kruhu na plech vyložený pečícím papírem. Dáme péct do vyhřáté trouby cca 10 minut na 180 stupňů. Upečený korpus natřeme rajčatovým protlakem, posypeme oregánem, poklademe na něj na kolečka nakrájená rajčata, kousky tuňáka, nakrájené žampiony, kolečka červené cibule a posypeme nastrouhanou mozzarellou. Dáme péct do trouby na dalších cca 10 minut.