INGREDIENCE:
- 1 hrnek ovesných vloček
- 1 velký banán
- 3 -4 lžíce kokosového oleje
- 2 vaničky nízkotučného tvarohu (500g)
- 1 bílý řecký jogurt 0% tuku
- 3 vejce
- 2 lžíce datlového sirupu (medu)
- 1 hrnek červeného rybízu
- 1 sáček červeného cukrárenského želé v prášku
- 3 lžíce kokosového cukru
- voda
- POSTUP:
- Korpus připravíme z rozemletých ovesných vloček, kokosového oleje a rozmačkaného banánu. Hmotu rozetřeme na dno pečícím papírem vyložené formy. V míse smícháme tvaroh, jogurt, vejce a datlový sirup podle chuti. Směs nalijeme na připravený korpus a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 170 stupňů po dobu 25 minut. Z práškového želé, vody a kokosového cukru uvaříme želé podle návodu. Vmícháme do něj rybíz, necháme chvíli vychladnout a poté ho naneseme na vychladlý dort. Hotový cheescake dáme na pár hodin odležet do lednice.